Neix PACTE, l’aliança d’especialistes del Dret a Girona

25 gen. 2021 | Mitjans

PACTE, la xarxa coordinada de despatxos impulsada per Vàzquez Advocats i Corsunsky & Moré, és la protagonista de la nova edició de la revista Top Girona.

La reconeguda publicació, editada en català, castellà i anglès, i amb més de 17 anys d’història, es refereix a PACTE com el resultat de “la necessitat de coordinació dels especialistes de les diferents branques del Dret, amb l’objectiu de donar la millor solució als casos que presenta cada client, ja que cada vegada són més complexos i multifacètics”.

Recordem que, l’actual escenari, canviant i variat, en el qual empreses públiques i privades, administracions i particulars, desenvolupen la seva activitat, requereix de respostes àgils, sòlides i de qualitat que, irremeiablement, comporta la necessitat d’interrelació entre els diferents actors jurídics, professionals experts en les seves respectives àrees d’especialització del Dret que, sovint i tradicionalment, treballen per separat.

Com la pròpia aliança de despatxos anuncia a la seva pàgina web, “amb la finalitat de superar aquests límits del Dret, PACTE posa a la disposició dels seus clients un ampli equip d’especialistes amb un elevat expertise en branques concretes del Dret, resultat de nombrosos anys d’experiència i dedicació exclusiva”.

Valors com la unió, l’especialització, el compromís i l’experiència de tots aquests especialistes converteixen a PACTE en l’opció idònia per a oferir un servei integral i personalitzat, de la màxima qualitat tècnica i jurídica, tant a empreses, com a administracions i particulars.

PACTE, una nova manera d’entendre el Dret

Pel seu interès, compartim a continuació la informació publicada en la revista Top Girona:

Vàzquez Advocats i Corsunsky & Moré han creat PACTE, una aliança entre despatxos, fruit de la necessitat de coordinació dels especialistes de les diferents branques del dret, amb l’objectiu de donar la millor solució als casos que presenta cada client, ja que cada vegada són més complexos i multifacètics.

Cada cop es considera més necessari comptar amb especialistes amb un elevat nivell d’experiència i coneixement, en cada matèria del dret. Precisament, l’actual context marcat per una crisi sanitària sense precedents, té unes conseqüències que afecten tots els àmbits de la societat, l’econòmic i el laboral, que exigeixen unes respostes àgils i uns acords eficaços.

Vàzquez Advocats és una firma especialitzada en Dret Laboral i de la Seguretat Social amb més de 20 anys d’experiència. Aquesta extensa trajectòria ha permès al despatx adquirir un ampli coneixement i una dilatada especialització, fet que l’ ha situat com a referència del Dret Laboral a Girona.

Corsunsky & Moré, per la seva banda, és un despatx amb molts anys de trajectòria a la ciutat de Girona. El despatx disposa d’una sòlida experiència en l’assessorament i defensa d’Empreses i en Dret Privat així com en el dret Administratiu i Urbanisme. Corsunsky & Moré ha esdevingut un despatx de referència en la prestació de serveis molt especialitzats en els dos mons: Privat i Públic.

Amb l’Aliança de les dues firmes jurídiques, l’especialització en els camps Laboral, Privat i Públic, s’oferirà de forma coordinada per donar un gran valor afegit al client“.

Si ho desitja, pot consultar la publicació original en aquest enllaç.