Vàzquez Advocats, 20 anys al servei del client

27 gen. 2021 | Actualitat

Dret, innovació i resultats. Sobre aquests tres conceptes s’assenten els pilars de Vázquez Advocats, una boutique laboralista amb més de 20 anys de dedicació exclusiva vetllant pels interessos del client.

La passió i l’esforç amb el qual el nostre equip, -integrat per professionals especialitzats en el Dret Laboral, àmpliament qualificats i compromesos-, aborda cada cas, ens converteix en una firma de referència a Catalunya i líder a Girona.

A més, els més de 4.500 expedients gestionats fins al moment, així com l’assessorament personalitzat, proper i de primer nivell que brindem a empreses i particulars són uns altres dels factors que avalen l’èxit del nostre model.

Vàzquez Advocats, aliat d’empreses i particulars

A Vàzquez Advocats creiem en l’excel·lència, la qualitat jurídica i legal, i en la transparència com els mitjans idonis per a establir relacions duradores amb els nostres clients, basades en l’honestedat i la confiança.

Per això, i amb el ferm propòsit de continuar comptant amb el beneplàcit dels qui confien en nosaltres, posem a la disposició de tots, empreses i particulars, una àmplia cartera de serveis amb els quals garantim la millor defensa dels seus interessos en l’àmbit del Dret Laboral i de la Seguretat Social.

Així, des de la nostra fundació fa més de dues dècades, i conscients de la vital importància del teixit empresarial català, sempre hem acompanyat a les empreses, de diferents grandàries i sectors, en tota mena de procediments jurídics; processos que abasten, entre altres, des de la due diligence laboral o el compliance, passant per la negociació col·lectiva, els EROs i ERTOs, o les reestructuracions i expedients concursals.

Però, a més, a Vàzquez Advocats creiem fermament en les persones i en la labor que aquestes desenvolupen com a motors imprescindible per a l’avanç del sector empresarial. Per això, sabedors de la rellevància que particulars i treballadors adquireixen en l’àmbit laboral, la nostra firma també ofereix a aquests una extensa varietat de serveis on el principal objectiu resideix a garantir els seus drets i defensar els seus interessos. Entre altres, les persones físiques que acudeixen al nostre despatx troben en nosaltres un assessorament integral en qüestions que comprenen des de la negociació de períodes vacacionals, la modificació de les condicions de treball individuals o la mobilitat geogràfica i funcional, entre molts altres.

La professionalitat i el bon fer de tots els nostres experts en Dret Laboral, així com la resposta favorable dels nostres clients – autèntics protagonistes de la nostra organització – suposen la nostra millor carta de presentació per a alçar-nos com a firma de referència a Catalunya i líder a Girona.

Per què Vàzquez Advocats

Confiança, qualitat i comunicació. Aquestes són les respostes més habituals que els nostres clients ens traslladen quan els preguntem sobre els aspectes que més valoren en la seva relació amb nosaltres.

Per això, i amb el ferm propòsit de continuar comptant amb el suport d’aquests, a Vàzquez Advocats apostem decididament per la formació constant i per la contínua actualització de coneixements, aspectes clau per a poder oferir aquelles solucions innovadores i òptimes que millor responen als seus interessos i que han contribuït a convertir-nos en referents en el Dret Laboral i de la Seguretat Social.

A més, al llarg dels nostres més de 20 anys d’història, i gràcies a l’experiència adquirida durant aquestes dues dècades, a Vàzquez Advocats no hem deixat de polir els nostres processos interns amb el clar objectiu de brindar el millor servei possible als nostres clients. Tot això, unit a la nostra aposta per les mesures de bon govern, la contínua revisió dels nostres protocols, així com l’ocupació responsable de les noves tecnologies, són alguns dels factors que han permès a Vàzquez Advocats créixer al costat dels nostres clients i estar a l’avantguarda en tota mena de processos legals.